Softwarestudenter tillverkar app för universitetets Indienresa

Nyhet: 2011-11-29

Studenterna vid det internationella kandidatprogrammet i Software Engineering and Management har byggt universitetets app inför mastersmarknadsföringsturnén i Indien.

I början av december reser en marknadsföringsgrupp för internationella mastersutbildningar vid Göteborgs universitet till Chennai och Bangalore i Indien. Med sig har de en presentation av fakulteterna och de olika internationella mastersutbildningar som fakulteterna erbjuder. Uppdraget att bygga applikation för presentationen gick i stor konkurrens till tre studenter på det internationella kandidatprogrammet i Software Engineering and Management vid Göteborgs universitet: Anton Shumeika, My Högblom och Mihail Anton.

När man håller upp en iPad mot ett av fotona av universitetets olika fakulteter, känner iPad-sensorn av vilket foto det rör sig om och presentationen av den aktuella fakulteten och dess program startar.

Application made by students at the bachelor's programme in Software Engineering and Management

Studenterna presenterar sin app inför Indienresan

Kandidatprogrammet Software Engineering and Management